• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Philodendron

Philodendron voegt niet alleen groen toe aan uw interieur, maar brengt ook een vleugje tropische allure en luchtzuivering. Bij Garden Center Wemmel introduceren we u graag aan enkele opmerkelijke philodendron-variëteiten. Bekijk een selectie uit ons assortiment hieronder in de webshop!

Filter op: Verberg filter

Potmaat

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 28 van 28 producten
Vergelijk (0)

Diverse soorten philodendrons

Philodendron is een veelzijdig geslacht van klimmende en niet-klimmende planten die behoren tot de familie van de Araceae. Met hun karakteristieke hartvormige bladeren en vaak spectaculaire tekeningen, zijn philodendrons geliefd onder plantenliefhebbers vanwege hun aanpasbaarheid en aantrekkelijke verschijning. Ontdek hieronder enkele van de bijzondere philodendron-soorten verkrijgbaar bij Garden Center Wemmel.

  • Philodendron Birkin: dit is een verfijnde variëteit die bekend staat om zijn witte strepen op de glanzende groene bladeren. Deze plant voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte en gedijt goed in omgevingen met indirect licht. De Philodendron Birkin is een must-have voor liefhebbers van subtiele, maar opvallende planten.

  • Philodendron Burle Marx: staat bekend om zijn unieke bladvorm, die doet denken aan kunstwerken. Met grote, glanzende bladeren voegt deze variëteit een vleugje exotische grandeur toe aan uw interieur. De Philodendron Burle Marx is ideaal voor liefhebbers van planten die echte blikvangers zijn.

  • Philodendron Burle Marx Variegata: de Variegata-variant van Philodendron Burle Marx voegt een speels element toe aan uw plantencollectie. Met zijn gevlekte bladeren in verschillende tinten groen en wit, brengt deze plant dynamiek en vrolijkheid in elke ruimte. De Philodendron Burle Marx Variegata is perfect voor liefhebbers van kleurrijke en levendige planten.

  • Philodendron Pink Princess: Philodendron Pink Princess is een koninklijke verschijning met zijn opvallende roze bladtekening. Deze variëteit is een absolute blikvanger en brengt een gevoel van luxe in uw leefruimte. Houd de Philodendron Pink Princess in indirect licht om zijn opvallende kleuren te behouden.

  • Philodendron Violin Gold: Philodendron Violin Gold onderscheidt zich door zijn elegante bladvorm en subtiele gouden tekening. Met zijn klimmende karakter is deze Philodendron perfect om tegen een plantenklimrek te laten groeien. Voeg een vleugje verfijning toe aan uw interieur met de Philodendron Violin Gold.

Verzorging van philodendron

Philodendrons zijn over het algemeen gemakkelijk te verzorgen, maar het kennen van enkele basisprincipes draagt bij aan hun welzijn. Zorg voor indirect licht, houd de grond licht vochtig en vermijd overmatig water geven. Met de juiste zorg zullen philodendrons gedijen en uw ruimte verfraaien met hun weelderige bladeren.

Philodendron bij Garden Center Wemmel

Ontdek de diversiteit van philodendrons bij Garden Center Wemmel. Of u nu op zoek bent naar subtiele elegantie, speelse kleuren of opvallende bladtekeningen, wij hebben de perfecte philodendron voor uw smaak. Bezoek ons tuincentrum in Wemmel om deze prachtige planten persoonlijk te bewonderen. Transformeer uw leefomgeving met de gracieuze aanwezigheid van philodendron!