• Kunst Kerstbomen

    Kunst Kerstbomen

  • Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Kunst kerstbomen

Bij Garden Center Wemmel hebben we met grote zorg de beste kwaliteit Kunstkerstbomen uitgezocht. Als je opzoek bent naar een natuurlijk ogende kerstboom, die nauwelijks van echt te onderscheiden is ben je bij Garden center Wemmel aan het juiste adres. Kies je favoriete lengte, kleur en met of zonder verlichting er al in. Bestel eenvoudig, snel en veilig vanuit je zetel hier online of kom bij ons langs voor persoonlijk advies en nog veel meer kerst decoratie.

Filter op: Verberg filter

Diameter

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 48 van 55 producten
Vergelijk (0)

Waarom kiezen voor een kunst kerstboom?

Oké, een feit is dat een goede kunstkerstboom een flinke investering kan zijn. Maar, wel eentje waar je jarenlang plezier van hebt! Als je bijvoorbeeld ieder jaar opnieuw een kerstboom van €50 koopt, of eenmalig een kunstkerstboom van €250. Ben je na vijf jaar goedkoper uit bij een kunstvariant. Zo kun je meer kerstdecoratie shoppen.

Een kunstkerstboom is beter voor het milieu

Bij het fabriceren en transport van een kunstkerstboom wordt ongeveer 27 kilo CO2 uitgestoten. Bij het kweken, transporteren en uiteindelijk verbranden van een echte kerstboom wordt slechts 3 kilo CO2 geproduceerd. Dit is aanzienlijk minder dan bij een kunst variant. Maar, een kunstkerstboom gaat vele tientallen jaren [langer] mee. Hier stoot je dus aan het eind van de rit een stuk minder CO2 uit. Dat is uiteindelijk beter voor het milieu! Bij het verbranden van de échte kerstbomen wordt de lucht ook vervuild. Dus eigenlijk is een kunstkerstboom op meerdere vlakken een goed alternatief voor een beter milieu!

Niet meer van een echte boom te onderscheiden

Vroeger zag je echt duidelijk verschil tussen een echte kerstboom en een kunstkerstboom. Gelukkig is dat allang niet meer het geval, de kunstvarianten zien er namelijk zó echt uit, dat je nauwelijks nog verschil ziet. Zeker met de kunstkerstbomen van Arkansas! Heb je nog vragen over onze kunst kerstbomen? Neem dan gerust even contact met ons op!