• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Lemax

Ben je klaar om jouw kerstdorp naar een hoger niveau te tillen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste toevoegingen aan de Lemax collectie? Bij Garden Center Wemmel nodigen we je uit om de magie van Lemax te ontdekken. 

Filter op: Verberg filter
€   - 
Wis selectie
1 - 48 van 121 producten
Vergelijk (0)

De nieuwste toevoegingen aan de Lemax collectie van 2023

Dit jaar brengt Lemax wederom een betoverende collectie die je kerstdorp naar nieuwe hoogten zal brengen. Ontdek sfeervolle verlichting, betoverende decoraties en gedetailleerde miniaturen die je in de feeststemming brengen. Wat kun je verwachten in de Lemax collectie van 2023?

  • Betoverende nieuwe ontwerpen: de nieuwste collectie bevat enkele adembenemende nieuwe ontwerpen die je kerstdorp tot leven zullen brengen. Denk aan schilderachtige winterlandschappen, betoverende kerstmarkten en pittoreske vakantiehuizen.
  • Geavanceerde verlichtingsopties: maak je kerstdorp nog sfeervoller met de nieuwste verlichtingsopties van Lemax. LED-technologie zorgt voor een prachtige gloed en energiebesparing.
  • Interactieve functies: ontdek de nieuwe interactieve elementen die aan sommige stukken zijn toegevoegd. Bewegende figuren, geluidseffecten en meer om je kerstdorp tot leven te brengen.
  • Klassieke favorieten: natuurlijk zijn ook de klassieke Lemax-stukken beschikbaar, zodat je je collectie kunt uitbreiden met mooie eyecatchers

Waarom is Lemax al jaren zo populair?

Lemax heeft een speciale plek in het hart van kerstliefhebbers over de hele wereld. Hier zijn enkele redenen waarom Lemax al jaren zo populair is:

  • Uitzonderlijke kwaliteit: Lemax staat bekend om zijn hoogwaardige vakmanschap en aandacht voor detail. Elk stuk is met liefde ontworpen en vervaardigd om je kerstdorp tot leven te brengen.
  • Tijdloze schoonheid: Lemax streeft naar tijdloze ontwerpen die jaar na jaar aantrekkelijk blijven. Hierdoor kun je je collectie uitbreiden en stukken combineren uit verschillende jaren.
  • Innovatieve technologie: Lemax blijft innoveren met nieuwe technologieën, zoals LED-verlichting en interactieve elementen, om je kerstdorp steeds boeiender te maken.
  • Samenbrengen van vrienden en familie: Het opzetten van een Lemax-kerstdorp is niet alleen een creatieve uitlaatklep, maar het is ook een geweldige manier om vrienden en familie samen te brengen tijdens de feestdagen.

Bestel Lemax kersthuisjes online of kom langs bij Garden Center Wemmel

Bij Garden Center Wemmel willen we je inspireren om de magie van Lemax te ervaren. Kom langs en dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Lemax. Bekijk de nieuwste collectie, laat je creativiteit de vrije loop, en maak van deze feestdagen een onvergetelijke tijd. Of je nu een doorgewinterde Lemax-verzamelaar bent of net begint, bij ons ben je aan het juiste adres. We heten je van harte welkom!

Ontdek de nieuwste Lemax collectie van 2023 en maak deze feestdagen extra speciaal. Of je nu online bestelt of persoonlijk bij ons langskomt, de magie van Lemax wacht op je.