• Kerstdecoratie

    Kerstdecoratie

  • Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Kerstdecoratie

Bij Garden Center Wemmel hebben wij een breed assortiment aan kerstversiering. Prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen, met de juiste kerstdecoratie creëert u die unieke kerstsfeer in uw huis.

Kerstdecoratie is meer dan kerstballen in de boom

Decoratie stopt natuurlijk niet bij het opzetten van de boom en een snoertje lampjes voor het raam. Daarom hebben we bij Garden Center Wemmel veel meer dan alleen decoratie voor in de boom. Naast een uitgebreid assortiment met (LED) lampjes voor binnen en buiten, hebben we ook een uitgebreid assortiment ornamenten met bijpassende piek voor in de boom en op de deur. Om het feest compleet te maken vind je op onze dining afdeling ook alles om de eettafel om te toveren voor een stijlvolle Christmas party.

Serviesgoed om je vingers bij af te likken deze kerst

 Aan tafel kan er zoveel meer als het aankomt op aankleding voor bijzondere gelegenheden zoals het kerstfeest. Met de collectie table ware van Ottolenghi, Pascale Naesens en Sergio Herman bij ons verkrijgbaar op de Dining afdeling, maak je Kerst pas echt tot een onvergeetelijk festijn. Van tafellopers, meerdelig serviesgoed met bijpassende servetten en andere stijlvolle tafel accessoires maak je van je kersttafel een ware eye-catcher dit jaar. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum en kom alvast in de kerstsfeer!

Kerst bij Garden Center Wemmel

Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor de grillmaster van de familie, of een groene kamerplant als duurzaam cadeautje, bij Garden Center wemmel hebben we alles om van deze kerst een prachtig feest te maken. Van kerstbomen, kerst decoratie, kerst verlichting, totaan de mooiste geschenken! Mischien willen jullie dit jaar het kerstdiner klaar maken op de barbecue, vraag gerust naar advies en we delen ook graag onze favoriete winter recepten met je! Ook voor de mooiste kamerplanten om straks de leegte van de kerstboom op te vullen ben je bij ons aan het juiste adres! Kom gerust langs voor inspiratie en de beste aanbiedingen.

 

Filter op: Verberg filter