• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Weber gasbarbecues

Voor wie wel van barbecueën houdt maar niet van het wachten op smeulende kolen, is de gasbarbecue de uitkomst. In een handomdraai en met controle over de vlammen en de juiste temperatuur, zet u de lekkerste gerechten op tafel. De Weber gasbarbecue is niet meer weg te denken uit de moderne tuin en gemakkelijk en veilig te bedienen voor elke grillmaster!

ALLE BARBECUES  |  BASISACCESSOIRES  |  ACCESSOIRES GAS  |  HOEZEN GAS  |  BBQ REINIGING  

Filter op: Verberg filter
€   - 
Wis selectie
1 - 44 van 44 producten
Vergelijk (0)

Waarom een Weber gasbarbecue kopen?

Het gebruik van een gasbarbecue ten opzichte van andere barbecues, zoals de traditionele houtskoolbarbecues heeft verschillende voordelen:

  • Met een Weber gasbarbecue kun je op een simpele manier de temperatuur regelen, niet alleen veiliger maar zeker ook belangrijk. We weten tenslotte allemaal dat succesvol grillen draait om temperatuurregulatie.
  • Een Weber gasbarbecue is snel warm en daarom vrijwel meteen te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat ook op een zonnige doordeweekse avond er binnen de kortste keren een heerlijke barbecue maaltijd op tafel kan staan.
  • Een gasbarbecue is snel weer opgeborgen, je hoeft niet wachten tot de kolen zijn uitgegloeid en ook hoeven de roosters niet uren te weken of afgeschrobd te worden.
  • Bang dat je de authentieke rooksmaak verliest als je kiest voor een gasbarbecue? Dat hoeft niet. Juist hiervoor gebruik je de speciaal ontwikkelde houtsnippers, verkrijgbaar in ons tuincentrum.
  • Een Weber gasbarbecue is ideaal voor kleinere buitenruimtes zoals het balkon of de patio. Veilig te gebruiken en de buren zullen minder last hebben van de rook!

Welke Weber gasbarbecue kopen?

Met dat er steeds meer verschillende soorten barbecues op de markt komen kan het zo zijn dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig staat het gespecialiseerde team van Garden Center Wemmel voor je klaar. Ga bij jezelf na welk budget je hebt voor een Weber barbecue, hoeveel ruimte je ervoor hebt en natuurlijk ook of je hem ergens kunt opbergen na de zomer. Bespreek het natuurlijk ook met je partner aangezien het een grote aankoop is. Verwacht je vervolgens met veel mensen samen te barbecueën of met een kleine groep? Noteer jouw antwoorden op deze vragen en ga aan de hand daarvan op zoek naar een passende Weber bbq. Een goede Weber gasbarbecue vind je bij ons in de webshop, of in ons tuincentrum in Wemmel. Het volledige assortiment vind je bij ons in het centrum en mocht je er toch nog niet uitgekomen zijn, dan staan wij paraat met wat handige tips and tricks.

Hoe steek je een Weber gasbarbecue aan?

Voor het aansteken van een gasbarbecue zijn weinig skills nodig. Wat wel essentieel is, is natuurlijk een gasfles. Sluit de fles allereerst aan op de barbecue met behulp van de slang en draai de moeren stevig aan. Denk er hierbij wel aan dat de gasfles en barbecue allebei stevig op de grond staan en niet zomaar om kunnen vallen of omgestoten kunnen worden. Draai vervolgens de gasfles open en wacht +/- een minuut. Ontsteek vervolgens de barbecue. Hoe dit moet kan per Weber barbecue verschillen, maar in de meeste gevallen is er een speciale ontstekingsknop. Wacht hierna een minuut of 10 en je bent klaar om te gaan grillen! Ben je nu nog geen expert op het gebied van barbecueën, of lijkt het je gewoon leuk om er meer over te leren? Kijk dan eens naar onze barbecue workshops! Hier leren wij je de vetste en handigste manieren om tot het ideale barbecue resultaat te komen.

Een barbecue kopen bij Weber World Experience dealer Garden Center Wemmel

In ons tuincentrum kun je al onze Weber modellen bekijken en voorzien we je graag van persoonlijk advies. Weet je al welk model je wil en heb je binnenkort gasten? Bestel dan eenvoudig en snel jouw Weber gasbarbecue in onze webshop. We leveren jouw nieuwe gasbarbecue gratis bij je thuis. In Garden Center Wemmel zijn we gek op barbecuen en volgen we alle nieuwe trends op het gebied van outdoor cooking op de voet! Je vind naast de laatste Weber barbecue modellen ook alle actuele accessoires die je Weber ervaring compleet maken! Kom bij ons langs of neem gerust even contact op als je vragen hebt!