• Kerstverlichting

    Kerstverlichting

  • Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Kerstverlichting

Kunnen jouw huis en tuin wel wat extra lichtjes gebruiken met de kerst? In ons Garden Center vind je kerstverlichting in allerlei soorten en maten. Zoek je LED verlichting, knipperende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes voor in de kerstboom? Of twijfel je nog over welke kerstverlichting het beste in je interieur past? Kom langs en vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Wat zijn de verschillende soorten kerstverlichting?

Als we ons even beperken tot kerstverlichting aan een snoer voor in de kerstboom of om je tuin mooi mee te verlichten dan zijn er vier verschillende soorten kerstverlichting, namelijk: clustertreeclustermicrocluster en snoer kerstverlichting. Het verschil zit hem in de grootte van de kerstlampjes en/of het aantal lampjes per strekkende meter snoer.

Cluster kerstverlichting

De term "cluster kerstverlichting" verwijst naar verlichting waarbij de lampjes extreem dicht bij elkaar zijn geclusterd. Cluster kerstverlichting heeft een 'boa' van mini lampjes met 160 lampjes per strekkende meter, waardoor deze de duurste van de vier soorten kerstverlichting zijn. Dat komt ook door de grote hoeveelheid bollen per strekkende meter. Plaats de kerstverlichting in uw kerstboom, en binnen enkele minuten staat je boom te stralen!

Boomcluster kerstverlichting

Boomclusterverlichting is net als een clusterverlichting, maar heeft een ander vlechtwerk. Bij een boomclusterverlichting zijn bijvoorbeeld drie draden van verschillend gekleurde lampjes in elkaar gedraaid, terwijl dat er bij een clusterverlichting slechts twee zijn. Daardoor is er meer ruimte tussen de lampen dan bij een clusterverlichting, waardoor het een goede middenweg is. Bij boomclusterlichten zijn er ongeveer 70 bollen per strekkende meter snoer.

Microcluster kerstverlichting

Clusterverlichting is er ook in een voordelige en duurzamere vorm die bekend staat als microclusterverlichting. Microclusterverlichting is de meest economische variant van de clusterfamilie. Bij dit type clusterverlichting zijn er ongeveer 50 lampen per strekkende meter.

Streng/Snoerverlichting

De voordeligste variant van kerstverlichting is de 18-lichtjes per meter string/snoer set. Dit type verlichting is vergelijkbaar met traditionele kerstverlichting in die zin dat de lampjes verder uit elkaar staan en groter zijn. Omdat er meer ruimte is tussen de lampjes, kunnen ze gemakkelijker over de boom worden verdeeld, wat een speelser uiterlijk oplevert. Het kost je echter wel net ietsje meer tijd.

Kerstverlichting bij Garden Center Wemmel

Of je er nu voor wil zorgen dat je tuin te zien is vanaf de maan en met gevaar voor eigen leven rendieren in de dakgoot wil plaatsen, of het liever bij een bescheiden snoertje lampjes houdt voor in de boom. Bij Garden Center Wemmel ben je altijd aan het goede adres voor veilige en duurzame kerstverlichting. Kom langs in ons Garden Center in Wemmel waar je onder het genot van een kopje koffie de perfecte kerstverlichting kunt uitzoeken.

Filter op: Verberg filter