• Kerst

    Kerst

  • Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Kerst bij Garden Center Wemmel

Ben je op zoek naar de mooiste kerstartikelen? Dan ben je bij Garden Center Wemmel aan het juiste adres! In onze webshop vind je alles om kerst compleet maken en dat zonder de deur uit te hoeven. Bekijk ons aanbod online en bestel eenvoudig kunst kerstbomen van top kwaliteit! Wilt u meer kerstinspiratie opdoen? Dan bent u van harte welkom om het actuele kerstaanbod in ons tuincentrum te komen  bekijken. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de laatste updates!

Kerstbomen bij Garden center Wemmel

Nu de temperaturen buiten toch echt beginnen te dalen en de herfst al te bespeuren is, mogen we ook alweer aan de leukste tijd van het jaar gaan denken: De Kerst! Bij Garden Center Wemmel zijn we alvast van start en kun je als 'early bird' onze nieuwste kunst kerstbomen komen scoren. In ons assortiment vind je bomen van top merken als: Fraseri, Nordic Christmas, National tree company, The perfect Christmas, Lumineo, Nobilis en Abies!

Heb je liever een echte kerstboom? Deze zijn vanaf November 2023 verkrijgbaar in ons tuincentrum en te bestellen in onze webshop. Ook dit jaar verkopen wij weer alleen de allerbeste bomen van  Nordmann en Nordic Hill. In Wemmel en omringende gemeentes komen we echte kerstbomen graag aan huis bezorgen! Neem gerust contact met ons op als je vragen hierover hebt!

Energiezuinige kerstverlichting bij Garden Center Wemmel

Nu de dagen weer steeds korter worden en het al sneller donker is, denken we al gauw weer aan de gezelligheid van kerstverlichting. Of je nu op zoek bent naar verlichting om de tuin mee in kerstsfeer te brengen of lampjes voor in de kerstboom. Bij Garden Center Wemmel hebben we kerstverlichting voor elke plek en elk budget. Kerstlampjes kunnen tenslotte niet ontbreken als kerst decoratie dit jaar!

Kerstdecoratie bij Garden Center Wemmel

Bij een mooie kerstboom kan een feestelijk interieur niet ontbreken tijdens de kerst. Bij Garden Center Wemmel vind je dan ook Kerstdecoratie in de breedste zin van het woord. Niet alleen de laatste trends op het gebied van kerstballen en andere ornamenten voor in de kerstboom en voor het raam. Je vind bij ons ook alles om de kerst tafel dit jaar stijlvol aan te kleden! Met servies en woon accessoires van merken als Ottolenghi, Pascale Naessens en Sergio Herman op onze Dining afdeling, kan de kerst alvast niet meer stuk!