• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Atelier Rebul

Het verhaal van Atelier Rebul begint in 1895. Jean Cesar Reboul, een jonge Franse apotheker, reisde door Istanbul op weg naar Trabzon. Een stad in het noordoosten van Turkije, om zijn vader te bezoeken, die werkte als ingenieur om de snelweg te bouwen van Hopa naar Trabzon. Istanbul, met zijn unieke mix van ouderwetse mystiek en moderne handel, sprak meteen tot zijn verbeelding. De ondernemer in hem werd wakker en hij vond de perfecte plek, in Rue de Pera in Beyoğlu, om een ​​van de eerste apotheken van Turkije te openen. De Grande Pharmacie Parisienne, ook genaamd als de Great Paris Pharmacy.

Atelier Rebul vervaardigt huidverzorgings- en geurproducten sinds 1895. Ze gebruiken geen chemicaliën zoals parabenen, minerale olie en ftalaat in de producten en ze ontwerpen het voor het hele gezin en elk huidtype om te gebruiken.

Filter op: Verberg filter
€   - 
Wis selectie
1 - 48 van 64 producten
Vergelijk (0)

Een ode aan Istanbul: Istanbul Collection

De Istanbul Collection van Atelier Rebul is doordrenkt met de rijke sfeer van deze betoverende stad. Elk product in deze collectie is doordrenkt met de unieke mix van ouderwetse mystiek en moderne handel die Istanbul karakteriseert. Van verkwikkende geuren tot luxueuze huidverzorging, de Istanbul Collection is een eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van deze stad.

De elegante Pera Collection

In het hart van Beyoğlu, op Rue de Pera, ontstond de eerste apotheek van Turkije als een symbool van elegantie en verfijning. De Pera Collection van Atelier Rebul weerspiegelt deze geest met zijn verfijnde assortiment van huidverzorgings- en geurproducten. Laat je betoveren door de tijdloze elegantie van de Pera Collection.

Luxe van Ciragan Palace

Betreed de wereld van weelde en luxe met de Ciragan Palace-collectie van Atelier Rebul. Geïnspireerd door het prachtige paleis in Istanbul, belichaamt deze collectie de grandeur en pracht van een koninklijke ervaring. Elk product straalt de majestueuze charme uit die doet denken aan de rijke geschiedenis van Ciragan Palace.

Premium verzorging voor de veeleisende huid

Atelier Rebul brengt een selecte reeks producten samen in de Premium Collection. Ontworpen met uiterste zorg en toewijding, biedt deze collectie premium huidverzorging voor degenen die niets minder dan het beste eisen. Ervaar de perfectie van zorgvuldig samengestelde formules en geniet van een ongeëvenaarde luxe.

Wellness met My Spa Collection

Transformeer je dagelijkse verzorgingsroutine in een spa-ervaring met de My Spa Collection. Elk product is doordrenkt met zorgvuldig gekozen ingrediënten om een rustgevende en verjongende sfeer te creëren. Geniet van de geneugten van zelfverwennerij met de My Spa Collection van Atelier Rebul.

Natuurlijke schoonheid zonder compromissen

Bij Atelier Rebul geloven zein de kracht van natuurlijke schoonheid. Onze producten bevatten geen schadelijke chemicaliën zoals parabenen, minerale olie en ftalaten. Ze streven ernaar om producten te ontwerpen die geschikt zijn voor het hele gezin en voor elk huidtype, omdat ze geloven dat iedereen het verdient om te stralen.

Beleef de erfenis van Atelier Rebul, waar tijdloze elegantie en moderne luxe samenkomen. Ontdek de unieke charme van elke collectie en omarm de schoonheid van natuurlijke zorg. Maak deel uit van onze reis sinds 1895 en ervaar de magie van Atelier Rebul, waar erfgoed en schoonheid hand in hand gaan.