• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Weber barbecuehoezen

Voor het goed beschermen en onderhouden van jouw Weber barbecue is een barbecuehoes eigenlijk onmisbaar. Ze beschermen de barbecue tegen stof, insecten, beschadigingen, verkleuring en meer. Onderhoud houdt niet op bij het schoonmaken van het rooster en het legen van de opvangbakken. Om daarom zo lang mogelijk te genieten van een mooie Weber barbecue raden we je dan ook aan hem op te bergen in een bijpassende Weber bbq hoes. Bekijk hieronder het aanbod Weber barbecuehoezen:

ALLE ACCESSOIRES  |  GRILLROOSTERS  |  GEREEDSCHAP  |  BRANDSTOFFEN  |  BARBECUES

Filter op: Verberg filter
€   - 
Wis selectie
1 - 42 van 42 producten
Vergelijk (0)

Hoe kies ik de juiste bbq hoes?

Om te beginnen moet je natuurlijk kijken naar welke hoes bij jouw barbecue past. Met een hoes met een diameter van 50cm kom je niet ver als jouw barbecue een stuk groter is. Daarnaast is het materiaal belangrijk. Je hebt een investering gedaan in een goede Weber barbecue, een kwalitatieve bijpassende Weber barbecuehoes kopen is dan ook erg belangrijk. Kijk welke mogelijke gevaren er voor jouw barbecue heersen en baseer daar de keuze op.

Idealiter zet je een barbecue tijdens de koudere maanden binnen, maar als je hier geen ruimte voor hebt of alleen onder een afkapping, dan is het belangrijk om een water- en UV bestendige hoes aan te schaffen. Zo blijft de bbq beschermd tegen regen, sneeuw en zand.

Weber barbecuehoes kopen bij Garden Center Wemmel

Heb jij nu een stoere Weber barbecue in huis, maar nog geen goede beschermhoes? Neem dan een kijkje bij ons in het tuincentrum. Geniet keer op keer van een schone barbecue en eten met de beste smaak. Onderhoud is ontzettend belangrijk als het aankomt op barbecueën. Kijk naast de functie van een Weber bbq hoes ook eens naar een gietijzer beschermer.Hiermee bescherm je al het gietijzeren materiaal 100% tegen roest. Met alle bescherming van Garden Center Wemmel koop jij in één keer al het materiaal dat je nodig hebt en kun je er tot in lengte van jaren van genieten. Sta jij binnenkort ook bij ons op de stoep voor goed advies?