• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Barbecuegereedschap

Waar kom je met enkel een barbecue als je geen Weber barbecue gereedschap hebt?! Een goede tang, een beschermende handschoen of een mooi schort om je kleding schoon te houden. Bij Garden Center Wemmel vind je het allemaal. Online kun je onze handige Weber barbecue accessoires bestellen of kom voor ons volledige assortiment langs in ons filiaal in Wemmel. BBQ tools zijn niet te vervangen met een simpele vork of een satéprikker. Bespaar jezelf de moeite en investeer in handig Weber barbecue gereedschap! 

ALLE ACCESSOIRES  |  GRILLROOSTERS  |  HOEZEN  |  BRANDSTOFFEN  |  BARBECUES

Filter op: Verberg filter
€   - 
Wis selectie
1 - 9 van 9 producten
Vergelijk (0)

Weber barbecue gereedschapsets

Natuurlijk kun je losse producten kopen, maar hoe fijn is het om zelf niet na te hoeven denken over wat je wel of niet nodig zal hebben tijdens het barbecueën? Kies voor een Weber bbq toolset met alle benodigdheden om een gezellige middag of avond in de tuin te spenderen. Voor alle barbecues zijn er bijpassende gereedschappen om het grillen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. In onze Weber barbecue gereedschapsets vind je voornamelijk tangen, schoonmaakborstels, spatels en beschermingsmiddelen. Veel van onze producten zijn gemaakt van roestvrij staal en gietijzer. Voor beide hebben wij tools sets met onmisbare goederen erin. Koop jouw barbecue gereedschap vandaag nog bij Garden Center Wemmel! Een barbecue gereedschapsset is een ideaal idee voor een vaderdagcadeau, voor de echte grillmaster en beste papa.

Soorten Weber gereedschappen en accessoires

Barbecueën is tegenwoordig al lang niet meer alleen grillen. Het wordt steeds gebruikelijker om dingen als pizza, brood, wokgerechten of andere groenten op de barbecue te maken. Waar vroeger de gereedschappen bestonden uit enkel bbq spatels of bbq tangen, is dat nu al lang niet meer zo. Wij zetten een paar opvallende gereedschappen van Weber voor jou op een rij:

  • Geglazuurde pizzasteen;
  • Weber framesets;
  • Weber Braadkorven;
  • Weber Crafted Wok en Stomer;
  • Weber pellets met smaak;

Deze bijzondere, maar handige bbq tools zorgen ervoor dat jouw barbecue-ervaring onvergetelijk wordt. Maak van jouw barbecue of rookoven een ware buitenkeuken met deze speciale benodigdheden. Zorg er wel voor dat je de gereedschappen voorziet van goed onderhoud, zodat je er zo lang mogelijk profijt van kunt blijven hebben. Bescherm je barbecue bijvoorbeeld met een kwalitatieve hoes, of smeer de gietijzeren producten in met onze gietijzer beschermer. Bbq investeringen zijn an sich al fijn, maar het wordt nog fijner als je niet elk jaar weer nieuwe tools hoeft te kopen.

Weber barbecue gereedschap als cadeau

Is jouw vader, opa, vriend(in) of collega nou een echte fan van barbecueën, denk er dan ook eens aan om Weber bbq tools cadeau te doen! Stel zelf een set samen van losse artikelen, kies een tools set uit of geef een giftcard voor wanneer je niet weet wat hij/zij al heeft. De vouchers zijn te besteden in ons Garden Center in Wemmel en kunnen voor alle artikelen gebruikt worden. Heeft iemand alles al voor de barbecue? Dan kun je natuurlijk altijd nog samen kijken naar een ander cadeau. Kom gezellig langs in ons filiaal in Wemmel en kijk wat wij voor jou en de gelukkige kunnen betekenen!