• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Syngonium

Ontdek de Syngonium bij Garden Center Wemmel! Hieronder in onze webshop vindt u verschillende soorten van de Syngonium, die u tevens bij ons in het tuincentrum vindt. De Syngonium is ook wel bekend als de Aronskelk, staat bekend om het hartvormige blad. Naast het decoratieve blad zijn de onderhoudsbehoeften relatief laag, dus is dit ook voor de beginnende plantenliefhebber een goede keuze!

Filter op: Verberg filter

Potmaat

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 11 van 11 producten
Vergelijk (0)

Diverse soorten van de Syngonium

Er zijn verschillende populaire varianten van de Syngonium, waaronder: 

  • Syngonium Confetti: Syngonium Confetti is een vrolijke variëteit met bladeren die bedekt zijn met levendige spatten van roze, groen en wit. Deze kleurrijke toevoeging aan uw interieur brengt direct een feestelijke sfeer. De compacte groei en gemakkelijke verzorging maken Syngonium Confetti een uitstekende keuze voor zowel thuis als op kantoor.
  • Syngonium Ice Frost: Syngonium Ice Frost onderscheidt zich door zijn ijzige groene bladeren met een subtiele witte glans. Deze verfijnde variëteit voegt een vleugje koelte toe aan elke ruimte. Met zijn klimmende karakter is Syngonium Ice Frost perfect om in de hoogte te decoreren. 
  • Syngonium Milk Confetti: Met zijn zachte tinten en elegante uitstraling betovert deze variant meteen. De bladeren hebben een melkachtige, witte basis met subtiele groene accenten. Deze variëteit voegt een vleugje sereniteit toe aan uw leefruimte. Syngonium Milk Confetti gedijt goed in indirect licht en gedraagt zich uitstekend als kamerplant.
  • Syngonium Wendlandii: Syngonium Wendlandii is een intrigerende variëteit met bladeren die een opvallende hartvormige basis hebben en subtiel uitwaaieren. De unieke groeiwijze en tekening maken het een gewilde keuze voor liefhebbers van exotische planten. Syngonium Wendlandii voelt zich thuis in zowel manden om hangend te groeien, als op rekken om te klimmen.

Verzorging van Syngonium

Syngonium staat bekend om zijn eenvoudige verzorging, maar enkele basisprincipes helpen de plant optimaal te gedijen. Zorg ervoor dat de plant indirect licht ontvangt, vermijd direct zonlicht om bladverbranding te voorkomen. Houd de grond licht vochtig en bemest tijdens het groeiseizoen voor een gezonde en weelderige groei.

Syngonium kopen bij Garden Center Wemmel

Bij Garden Center Wemmel nodigen we u uit om ons uitgebreide assortiment Syngonium-variëteiten te verkennen. Of u nu op zoek bent naar levendige kleuren, koelheid, zachtheid of unieke groeipatronen, we hebben de perfecte Syngonium voor uw voorkeur. Bezoek ons tuincentrum in Wemmel om deze prachtige planten persoonlijk te bewonderen.