• Ruim Assortiment
 • Service en kwaliteit zijn onze troeven
 • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Epipremnum

De Epipremnum is een veelzijdige en gemakkelijk te verzorgen plantensoort. Niet alleen brengt deze kamerplant een groene toevoeging aan uw interieur, want deze draagt ook nog eens bij aan de zuivering van de lucht.

Filter op: Verberg filter

Potmaat

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten
Vergelijk (0)

Soorten van de Epipremnum

Epipremnum, ook wel bekend als Devil's Ivy of Scindapsus, is een populair geslacht van klimplanten met hartvormige bladeren. Deze planten behoren tot de Araceae-familie en zijn geliefd vanwege hun aantrekkelijke uiterlijk en eenvoudige verzorging. Epipremnum is geschikt voor zowel beginnende als ervaren plantenliefhebbers en voegt een vleugje groene elegantie toe aan elke ruimte.

Bij Garden Center Wemmel bieden we een breed scala aan Epipremnum-variëteiten aan, zoals:

 • Epipremnum Marble Queen: de Marble Queen onderscheidt zich door haar bladeren met een prachtig marmerpatroon van wit en groen. Deze variëteit voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte en gedijt goed in helder, indirect licht.
 • Epipremnum Golden Pothos: golden Pothos is een klassieke variëteit met levendige groene bladeren en gele accenten. Deze plant gedijt in verschillende lichtomstandigheden en is een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.
 • Epipremnum Neon: met opvallend heldergroene bladeren is de Neon-variëteit een echte blikvanger. Deze plant voegt een vleugje frisheid toe aan uw interieur en gedijt goed in helder, indirect licht.
 • Epipremnum N'Joy: N'Joy kenmerkt zich door bladeren met witte vlekken en groene randen. Deze variëteit voegt een speels element toe aan uw plantencollectie en gedijt goed in omgevingen met gematigd licht.

Verzorging van de Epipremnum

Het kweken van Epipremnum is niet alleen eenvoudig maar ook plezierig. Hier zijn enkele belangrijke tips om uw Epipremnum gezond en gelukkig te houden:

 • Lichtvereisten: Epipremnum gedijt goed in helder, indirect licht, maar kan ook overleven in lagere lichtomstandigheden. Vermijd direct zonlicht, omdat dit de bladeren kan beschadigen.
 • Watergift: matig water geven is essentieel. Wacht tot de bovenste laag van de grond droog is voordat u opnieuw water geeft. Overbewatering kan leiden tot wortelrot.
 • Bodem en Verpotting: gebruik goed doorlatende potgrond en verpot de Epipremnum wanneer de wortels de pot vullen. Dit bevordert een gezonde groei en voorkomt wortelgebondenheid.
 • Luchtvochtigheid: Epipremnum gedijt goed bij normale kamertemperatuur en luchtvochtigheid. Af en toe besproeien kan echter gunstig zijn, vooral tijdens drogere periodes.
 • Voeding: bemest de Epipremnum tijdens het groeiseizoen met een uitgebalanceerde meststof. Volg de instructies op de verpakking voor de juiste toepassing.

Epipremnum bij Garden Center Wemmel

Ontdek de veelzijdigheid van Epipremnum bij Garden Center Wemmel. Bezoek ons tuincentrum in Wemmel om deze prachtige planten persoonlijk te bewonderen.