• Planten

    Planten

  • Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Kamerplanten

Kamerplanten zijn niet meer weg te denken uit een modern interieur. Of u nu groot of klein behuisd bent, er zijn planten in alle maten en met een bijpassende pot wordt een plant algauw een stijlvolle accessoire voor in ieder interieur. U vindt ons uitgebreide assortiment online in de webshop en uiteraard in ons tuincentrum in Wemmel.

Filter op: Verberg filter
1 - 48 van 200 producten
Vergelijk (0)

Kamerplanten aanschaffen

De mooiste kamerplanten van de beste kwaliteit vindt u bij Garden center Wemmel. In ons uitgebreide assortiment vindt U alles van palmen, tot vetplanten, bloeiende kamerplanten en cactussen. Kamerplanten brengen sfeer in iedere ruimte, daarbij hebben ze vaak ook nog andere gunstige eigenschappen zoals bijvoorbeeld het zuiveren van de lucht. Dit maakt ze ook ideaal voor uw werkruimte of voor op kantoor.

Creëer een Urban jungle

Haal de natuur in huis en maak uw eigen jungle, de woontrend om de natuur in huis te halen is er al een tijdje en gaat onverminderd voort. Kies uw eigen kleuren, materialen en bijbehorend kamerplanten en creëer een unieke botanische plek in huis. De Monstera, Alocasia en Calathea zijn planten van het moment die zich makkelijk laten combineren en eenvoudig te onderhouden zijn.

Kamerplanten voor grote en kleine ruimtes

Of u nu groot of klein woont maakt niks uit! Bij Garden center Wemmel hebben we kamerplanten in alle maten en soorten. Wat te denken van de air plants? In een mooie hangende mand. Deze nemen weinig ruimte in beslag, zijn makkelijk in onderhoud en kunnen overal opgehangen worden. Heeft u grote ruimtes dan hebben we grote potten en planten met een klassieke of moderne uitstraling voor in elke binnenruimte.

Het onderhouden van kamerplanten

Het belangrijkste voor kamerplanten is tijdig water geven en de juiste hoeveelheid zon maar ook verpotten en bemesten zijn essentiële onderdelen van het goed onderhouden van uw kamerplanten. Met het juiste advies en de goede accessoires is dit heel eenvoudig. Bij  Garden center Wemmel hebben we alles voor het in goede conditie houden van uw kamerplanten. Uiteraard kunt u een kamerplant van u keus ook in onze webshop bestellen. Wij bezorgen deze graag aan huis. Voor aankopen boven de 100,- rekenen wij geen bezorgkosten. Ook kunt U online bestellen, afrekenen en uw kamerplant komen ophalen in ons tuincentrum aan de Zijp 23 in Wemmel.