• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Servies 'Pure' by Pascale Naessens

Ontdek de prachtige wereld van Pure by Pascale Naessens, een toonaangevende ontwerpster en inspirerende persoonlijkheid. Haar serviescollectie is een weerspiegeling van haar passie voor eenvoud, natuurlijke vormen en hoogwaardig vakmanschap. Bekend om haar tijdloze ontwerpen, combineert Pascale Naessens functionaliteit met esthetiek, waardoor haar producten een must-have zijn voor iedereen die van mooie spulletjes houdt. Bestel gemakkelijk online in onze webshop of kom langs in onze winkel. Het servies van Pure by Pascale Naessens geeft jouw eettafel en keuken een stukje geluk!

Filter op: Verberg filter
€   - 
Wis selectie
1 - 48 van 136 producten
Vergelijk (0)

Introductie van Pascale Naessens

Pascale Naessens is een Belgische voedingsdeskundige, auteur en televisiepersoonlijkheid die bekend staat om haar focus op gezonde voeding en koken. Ze heeft verschillende bestseller kookboeken geschreven die zich richten op pure, onbewerkte ingrediënten en het vermijden van koolhydraten. Haar filosofie draait om het creëren van smaakvolle gerechten die eenvoudig te bereiden zijn en tegelijkertijd goed zijn voor de gezondheid. Naessens benadrukt het belang van natuurlijke voedingsmiddelen en het luisteren naar je lichaam om een gezonde levensstijl te bevorderen. Ze heeft ook haar eigen servieslijn ontworpen die haar filosofie van gezond en mooi eten weerspiegelt. 

Pascale naessens servies aanbieding met extra korting

Sfeervolle tafelaankleding met het 'Pure' servies

Om een sfeervolle tafelaankleding te creëren met het 'Pure' servies van Pascale Naessens, begin je met het kiezen van een neutrale tafelloper of placemats die de natuurlijke uitstraling van het servies benadrukken. Gebruik vervolgens de verschillende borden, kommen en schalen uit de 'Pure' collectie om een gelaagd effect te creëren. Combineer bijvoorbeeld een diep bord met een klein schaaltje erop gestapeld, en plaats een klein kommetje naast het bord voor sauzen of toppings. Maak de tafel compleet met minimalistisch bestek en subtiele glazen die passen bij de stijl van het servies. Voeg als finishing touch enkele natuurlijke elementen toe, zoals verse bloemen, bladeren of kleine takjes, om de tafelaankleding een organische uitstraling te geven. Met het 'Pure' servies van Pascale Naessens creëer je een elegante en warme sfeer tijdens het dineren.

Pure servies in het kort

Het 'Pure' servies van Pascale Naessens kenmerkt zich door zijn eenvoudige en tijdloze ontwerp. Het servies heeft organische vormen en een natuurlijke uitstraling, waardoor het perfect past bij een minimalistische en stijlvolle tafelaankleding. Het gebruik van natuurlijke kleuren, zoals aardetinten en neutrale nuances, versterkt de rustige en serene sfeer. Het servies is gemaakt van hoogwaardig keramiek en voelt zowel robuust als elegant aan. De verschillende onderdelen van het 'Pure' servies kunnen op een veelzijdige manier worden gecombineerd.