• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Servies 'Inku' by Sergio Herman

Sergio Herman is een bekende chef-kok en restaurateur die ook bekend staat om zijn prachtige serviescollecties. Een van zijn meest recente collecties is het Inku servies, dat in samenwerking met het Belgische merk Serax is ontworpen.Wil jij het Inku servies van Sergio Herman kopen? Bekijk het aanbod hieronder of kom langs in de winkel. 

Filter op: Verberg filter
1 - 48 van 54 producten
Vergelijk (0)

Inku servies in het kort

Het Inku servies van Sergio Herman is geïnspireerd op de Japanse eetcultuur en heeft een minimalistisch ontwerp met strakke lijnen en eenvoudige vormen. Het servies is gemaakt van hoogwaardig porselein en heeft een bijzonder glazuur dat doet denken aan de kleuren van de oceaan. De collectie bestaat uit verschillende borden, kommen en schalen die perfect bij elkaar passen en geschikt zijn voor verschillende gerechten. Zo zijn er bijvoorbeeld platte borden die geschikt zijn voor hoofdgerechten, diepe borden voor soepen en stoofschotels, en kleine schaaltjes voor bijgerechten.

Inku servies: functioneel én trendy

Het Inku servies van Sergio Herman is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook zeer praktisch. Het servies is vaatwasser- en magnetronbestendig, wat betekent dat het zeer gemakkelijk schoon te maken is en geschikt is voor dagelijks gebruik.Een van de meest opvallende kenmerken van het Inku servies is de manier waarop het glazuur is aangebracht. Het glazuur heeft een organische uitstraling en heeft een prachtige textuur die doet denken aan de beweging van de oceaan. Hierdoor heeft elk stuk in de collectie zijn eigen unieke uitstraling en is het een prachtige aanvulling op elke tafelsetting.

Verras gasten met het prachtige servies van Sergio Herman

Het Inku servies van Sergio Herman is ook zeer geschikt voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld in restaurants. Het minimalistische ontwerp van het servies zorgt ervoor dat de gerechten op het bord goed tot hun recht komen en de aandacht trekken van de gasten. Het Inku servies van Sergio Herman is een perfecte combinatie van functionaliteit en schoonheid. Het is een collectie die geschikt is voor dagelijks gebruik, maar ook zeer geschikt is voor speciale gelegenheden. Het servies is tijdloos en past perfect bij zowel moderne als traditionele interieurs.