• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Servies 'Feast' by Ottolenghi

Het Feast servies van Ottolenghi is een prachtige collectie die de liefde voor het delen van eten en de schoonheid van de natuur samenbrengt. Het servies is ontworpen door de beroemde Londense chef-kok Yotam Ottolenghi en is gemaakt in samenwerking met het Belgische merk Serax. Wil jij het Feast servies van Ottolenghi kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

Filter op: Verberg filter
1 - 45 van 45 producten
Vergelijk (0)

Feast servies in het kort

Het Feast servies van Ottolenghi is een prachtige collectie die de liefde voor het delen van eten en de schoonheid van de natuur samenbrengt. Het servies is ontworpen door de beroemde Londense chef-kok Yotam Ottolenghi en is gemaakt in samenwerking met het Belgische merk Serax. De collectie is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van de Middellandse Zee en is ontworpen om het delen van eten te vieren. Het servies heeft een rustieke uitstraling met een modern tintje en is gemaakt van hoogwaardig aardewerk.

Veelzijdige servies collectie van Ottolenghi

Het Feast servies van Ottolenghi bestaat uit verschillende kleuren en patronen die perfect bij elkaar passen. Zo zijn er bijvoorbeeld borden met blauwe en groene tinten, met patronen die doen denken aan de zee en het strand. Ook zijn er borden met warme aardetinten en patronen die doen denken aan de natuurlijke kleuren van de omgeving. De collectie bevat verschillende borden, kommen en schalen die perfect passen bij verschillende gerechten. Zo zijn er bijvoorbeeld diepe borden die geschikt zijn voor soepen en stoofschotels, platte borden voor hoofdgerechten en kleine schaaltjes voor bijgerechten. Ook zijn er prachtige serveerschalen en schotels voor het presenteren van diverse hapjes en gerechten.

Unieke tafelsetting met Ottolenghi feast servies

Het Feast servies van Ottolenghi is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige aanvulling op elke tafelsetting. Het ontwerp is tijdloos en past perfect bij zowel moderne als traditionele interieurs. Bovendien is het servies van uitstekende kwaliteit en kan het jarenlang meegaan.Ottolenghi staat bekend om zijn liefde voor lekker eten en het delen daarvan met anderen. Het Feast servies is dan ook ontworpen met het oog op het delen van eten en het creëren van mooie herinneringen aan gezellige diners met vrienden en familie.