• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Kerstbomen

De traditie van de kerstboom komt oorspronkelijk uit Duitsland en Oost-Europa. Het is een gebruik dat al minstens sinds de 16e eeuw bestaat. Volgens de legende werd de kerstboom voor het eerst gebruikt door Martin Luther, een Duitse theoloog. Hij zou de kerstboom hebben geïntroduceerd als een manier om het kerstverhaal aan kinderen te vertellen. Hij zou de boom hebben versierd met kaarsen om het verhaal van het licht te vertellen.

Tegenwoordig gebruiken we (gelukkig) geen kaarsjes meer maar wel mooie kerstverlichting. En kerstbomen zijn er in vele soorten en maten. Wij bezorgen kunstkerstbomen en echte kerstbomen in een wijde regio vanuit ons tuincentrum in Wemmel, nabij Brussel. Wil je meer weten of een routebeschrijving, bekijk dan deze plaatsen:

In ons tuincentrum zijn er in de kerstperiode vele kerstartikelen verkrijgbaar. Echte kerstbomen, kunstkerstbomen en natuurlijk ook kerstverlichting. Maar ook andere kerstdecoratie, kerstballen en kaarsen om het thuis warm en gezellig te maken.