• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Kerstbomen in Wemmel

Welkom bij Garden Center Wemmel, dé bestemming voor betoverende kerstbomen in Wemmel en omgeving. Wij brengen de magie in jouw kerstseizoen met onze prachtige selectie kerstbomen van topkwaliteit.

In ons tuincentrum zijn er in de kerstperiode vele kerstartikelen verkrijgbaar. Echte kerstbomen, kunstkerstbomen en natuurlijk ook kerstverlichting. Maar ook andere kerstdecoratie, kerstballen en kaarsen om het thuis warm en gezellig te maken.

Plan uw route

Garden Center Wemmel ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Waar vind je de perfecte kerstboom in Wemmel?

Vraag je je af waar je de perfecte kerstboom in Wemmel kunt vinden? Zoek niet verder! Bij Garden Center Wemmel hebben we een ruime keuze aan kerstbomen om aan al jouw wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een Nordmann-spar, een blauwspar of een compacte kerstboom voor je appartement, wij hebben ze allemaal!

Waarom Garden Center Wemmel?

  • Versheid: Onze kerstbomen worden met zorg geselecteerd en zijn altijd vers gesneden voor langdurige schoonheid.
  • Diversiteit: Wij bieden verschillende maten en soorten kerstbomen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.
  • Service: Ons vriendelijke personeel staat paraat om je te helpen bij het kiezen en onderhouden van jouw kerstboom.

Hoe vind je ons in Wemmel?

Garden Center Wemmel ligt op een gunstige locatie aan de Zijp 23 te Wemmel. Met eenvoudige toegang tot de snelweg en voldoende parkeergelegenheid wordt het vinden van jouw perfecte kerstboom moeiteloos.

Laat jouw Kerst magisch zijn

Maak van jouw kerstseizoen een onvergetelijke ervaring met een prachtige kerstboom van Garden Center Wemmel. Bezoek ons vandaag nog online of kom langs in onze winkel in Wemmel en ontdek de magie van kerst!

Plan uw route