• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Barbecue

Zomers is de barbecue een fantastisch alternatief voor de reguliere keuken, ook in België!. Grillen in de buitenlucht en dineren in het zonnetje. Barbecueën is immens populair geworden de afgelopen 10 jaren en dat resulteert in een breed aanbod aan barbecues. Houtskoolbarbecues en gasbarbecues zijn altijd al bestsellers geweest maar tegenwoordig zijn ook de hittevaste kamado’s en pelletgrills terrein aan het winnen. Ben jij op zoek naar een barbecue in de regio tussen Brussel, Aalst, Anderlecht en Mechelen? Bezoek dan Garden Center Wemmel. Onze grillspecialist voorziet jou graag van advies op maat. Klik op een van de onderstaande steden voor een routebeschrijving:

Wat hebben we nog meer te bieden bij Gardencenter Wemmel?

Bij ons kun je niet alleen terecht voor de beste barbecues, maar ook voor onder andere alle dierbenodigdheden, kamerplanten en nog veel meer! Daarnaast biedt Gardencenter Wemmel ook professioneel advies en ondersteuning aan haar klanten. Of u nu net begint met tuinieren of al langer ervaring heeft, het team van Gardencenter Wemmel staat altijd klaar om u te helpen met al uw tuinvragen en -behoeften.

Bovendien is Gardencenter Wemmel ook zeer gemakkelijk te bereiken, met voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Bezoek vandaag nog Gardencenter Wemmel en laat u verrassen door het ruime aanbod aan tuinproducten en de vriendelijke service van het team.

Bezoek ons tuincentrum