• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Kamerplanten

Geen huiskamer is compleet zonder een aantal mooie kamerplanten. Kamerplanten brengen sfeer en leven in huis. Uiteraard is groen in huis gezellig, maar het verbetert ook de luchtkwaliteit. Met een combinatie van kleine plantjes en grote eyecatchers creëer je snel sfeer in de woning. Ben jij op zoek naar unieke kamerplanten in de regio tussen Brussel, Aalst, Anderlecht en Mechelen? Bezoek dan ons Tuincentrum in Wemmel. Onze plantenspecialist kan je alles vertellen over plantensoorten, standplaats en verzorging. Klik op een van de onderstaande steden voor een routebeschrijving.

Wat hebben we nog meer te bieden bij Gardencenter Wemmel?

Bij ons kun je niet alleen terecht voor de mooiste kamerplanten, maar ook voor onder andere alle dierbenodigdheden, barbecues en nog veel meer! Daarnaast biedt Gardencenter Wemmel ook professioneel advies en ondersteuning aan haar klanten. Of u nu net begint met tuinieren of al langer ervaring heeft, het team van Gardencenter Wemmel staat altijd klaar om u te helpen met al uw tuinvragen en -behoeften.

Bovendien is Gardencenter Wemmel ook zeer gemakkelijk te bereiken, met voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Bezoek vandaag nog Gardencenter Wemmel en laat u verrassen door het ruime aanbod aan tuinproducten en de vriendelijke service van het team.

Bezoek ons tuincentrum