• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Kamerplanten in Mechelen

Ben jij op zoek naar kamerplanten in de buurt van Mechelen? Bij Garden Center Wemmel ben je verzekerd van een breed assortiment bijzondere kamerplanten en tuinplanten. Naast gangbare populaire kamerplanten bieden wij ook diverse exotische planten en bijzondere variaties. Je kan altijd bij ons terecht voor Monsteras, Philodendrons en Alocasia’s.  Koop de mooiste kamerplanten eenvoudig in onze webshop of bezoek het tuincentrum in Wemmel nabij Mechelen. Onze plantenspecialist voorziet je graag van advies op maat. Garden Center Wemmel ligt zo’n 20 minuten rijden van Brussel, Aalst, Anderlecht en Mechelen. 

Wat is de juiste kamerplant voor mijn woning?

Veel mensen baseren de keuze voor een kamerplant puur op het uiterlijk van de plant. Dat is logisch maar blijkt in sommige gevallen geen succes. Waar moet je op letten als je een kamerplant kopen gaat? Met de onderstaande punten kom je tot een weloverwogen aankoop en zorg je ervoor dat je de juiste plant vindt!

  • Kies de juiste plant voor de locatie: zorg ervoor dat je de planten koopt die geschikt zijn voor de locatie waar je ze wilt plaatsen. Dit betekent dat je rekening moet houden met factoren zoals licht, temperatuur en vochtigheid.
  • Overweeg de grootte van de plant: Bedenk hoe groot de plant zal worden als hij volgroeid is en of je genoeg ruimte hebt om hem te laten groeien.
  • Lees de etiketten of vraag ons om advies: zorg ervoor dat je weet wat voor soort plant je koopt, hoe je hem moet verzorgen en wat voor soort omstandigheden hij nodig heeft om te groeien.

Advies van onze plantenspecialist

Heb jij twijfels of vraagtekens rondom het kopen van kamerplanten? Planten verzorgen is een serieuze zaak. Gezonde kamerplanten zijn niet altijd een vanzelfsprekendheid maar met goed advies weet je zeker dat ze het bij jou thuis goed zullen doen. Bezoek ons tuincentrum in Wemmel, nabij Mechelen. Onze plantenspecialist voorziet jou graag van advies rondom plantsoort, standplaats, potgrond en bewatering. Zo ben je verzekerd van gezonde en sterke kamerplanten.

Unieke kamerplanten in Mechelen en omgeving

Is jouw woonkamer, slaapkamer of badkamer dringend toe aan nieuwe kamerplanten? Frisse planten brengen nieuwe energie in jouw woning. Bezoek Garden Center Wemmel nabij Mechelen voor een breed assortiment kamerplanten. Kies uit bekende klassiekers, opvallende eyecatchers en unieke exoten. Kom langs in het tuincentrum dichtbij [plaatsnaam] voor advies op maat. Onze plantenkenners voorzien je graag van advies op maat.

Naast kamerplanten kun je bij Gardencenter Wemmel ook terecht voor de beste barbecues, van onder ander het merk Weber, tuinmeubelen en meer!

Bezoek ons tuincentrum