• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Monstera

Monstera’s zijn al jarenlang alom bekend en ook nog eens zeer populair. Hoewel de naam van deze Zuid-Amerikaanse kamerplant u wellicht wat minder bekend voorkomt, zult u zeker de bijzonder gevormde bladeren eerder gezien hebben. De bladeren van een Monstera zijn prachtig diepgroen en hebben een hartvorm met grote langwerpige gaten erin. Monstera’s worden best groot en hebben behoefte aan de juiste verzorging. Gelukkig is dat bij Garden Center Wemmel geen probleem! Hier vindt u de allermooiste kamerplanten van België, evenals de juiste informatie om uw nieuwe kamerplanten van de allerbeste zorg te voorzien. Klik hieronder op uw regio en kom meer te weten over ons tuincentrum en onze Monstera bij u in de buurt.

Wat hebben we nog meer te bieden bij Gardencenter Wemmel?

Bij ons kun je niet alleen terecht voor de mooiste kamerplanten, maar ook voor onder andere alle dierbenodigdheden, barbecues en nog veel meer! Daarnaast biedt Gardencenter Wemmel ook professioneel advies en ondersteuning aan haar klanten. Of u nu net begint met tuinieren of al langer ervaring heeft, het team van Gardencenter Wemmel staat altijd klaar om u te helpen met al uw tuinvragen en -behoeften.

Bezoek ons vandaag nog!

Bovendien is Gardencenter Wemmel ook zeer gemakkelijk te bereiken, met voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Bezoek vandaag nog Gardencenter Wemmel en laat u verrassen door het ruime aanbod aan tuinproducten en de vriendelijke service van het team.

Plan uw route