• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Kerstbomen in Aalst

Kerstbomen zijn er in vele soorten en maten en we hebben de meest populaire opties in ons land op een rijtje gezet. In België zijn de meest populaire kerstbomen Noord-Amerikaanse dennen, zoals de Fraser-den en de Douglas-den. Deze bomen zijn mooi groen en hebben dikke naalden. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en houden hun naalden goed vast, wat belangrijk is voor een kerstboom.

Andere populaire kerstbomen in België zijn de Nordmannspar en de Spaanse den. De Nordmannspar heeft dikke, zachte naalden en is gemakkelijk te onderhouden, terwijl de Spaanse den dunne naalden heeft en een donkergroene kleur. De laatste jaren is de Nordmann het meest populair geworden en in ons tuincentrum in Wemmel, nabij Aalst, kun je natuurlijk een Nordmann kopen.

Kunstkerstbomen Aalst

Sommige mensen kiezen ook voor kunstkerstbomen, omdat ze gemakkelijk op te zetten en te onderhouden zijn en omdat ze hun naalden niet verliezen. Natuurlijk hebben wij ook een breed assortiment kunstkerstbomen beschikbaar in de kerstperiode.

Uiteindelijk is het aan jou om te bepalen welke soort kerstboom het beste bij je past. Kies een boom die bij je persoonlijke voorkeuren en behoeften past en, niet onbelangrijk, die ook in je woonkamer past!

Plan route