• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Tuinplanten kopen in Schaarbeek

Het beplanten van uw tuin in Schaarbeek is altijd een zeer goed idee. Het is leuk, het ziet er prachtig uit en u draagt bij aan het behoud van biodiversiteit. Bovendien draag u met een groene tuin bij aan de waterafvoer na een grote regenbui, aangezien het water dankzij de planten gemakkelijk de grond in zakt. Bij Garden Center Wemmel vindt u gegarandeerd de mooiste tuinplanten die u zich maar kan bedenken! Hier zijn de grote favorieten in ons tuinplantenassortiment:

  • Jasmijn: een klimplant met prachtige kleine witte bloemen eraan.
  • Hortensia: een leuke tuinplant met bosjes bloemen in de mooiste tinten wit, roze en paars.
  • Glansmipsel: een haagplant met prachtige rode blaadjes eraan.
  • Ijzerhard: een subtiele tuinplant met veel kleine paarse bloemen.
  • Maagdenpalm: een bodembedekkende tuinplant die bloeit met elegante paarse bloemen
  • Kamperfoelie: een klimplant bedekt met exotisch ogende oranjerode bloemen.
  • Klimop: de bekendste groene klimplant!
  • Ridderspoor: een bijzondere grote tuinplant met een lange steel vol paarse bloemen.

Bent u al benieuwd naar ons hele assortiment tuinplanten? Hier vindt u namelijk de meest bijzondere tuinplanten in de buurt van Schaarbeek! Kom langs bij onze winkel en bekijk het hele aanbod. Ontvang bij uw bezoek bovendien alle hulp bij de verzorging van uw tuinplanten die u nodig hebt, zodat u eindeloos plezier beleeft aan uw sterke tuinplanten!

Tuinplanten

Mooie bloempot voor in de tuin kopen nabij Schaarbeek

Of u in uw tuin nu grote of juist hele kleine tuinplanten hebt staan; het toevoegen van een mooie bloempot is altijd een goed idee. Dit oogt niet alleen elegant en uniek, het is ook erg handig wanneer u planten hebt die niet bestand zijn tegen de koude in de winter. Door deze in een tuinpot te plaatsen kunt u ze gemakkelijk mee naar binnen nemen wanneer de wintermaanden weer in aantocht zijn. Bovendien zijn planten in bloempotten minder gevoelig voor de grillen van de bodem, evenals voor eventueel ongedierte. Bij Garden Center Wemmel vindt u de mooiste tuinpotten in alle soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit materialen als kunststof, maar ook rotan en zelfs keramiek! Bij Garden Center Wemmel is er voor iedereen uit Schaarbeek wel wat wils.

Kom langs bij Garden Center Wemmel vanuit Schaarbeek

Bent u al benieuwd naar het prachtige aanbod tuinplanten en bloempotten dat verkrijgbaar is bij Garden Center Wemmel? Dan is langskomen in de winkel natuurlijk een heel goed idee! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van de mooiste kamerplanten, de handige bloemenautomaat voor snelle en mooie boeketten, een fijne koffiemachine voor een welverdiende break en een zeer goede rolstoeltoegankelijkheid. Benieuwd naar de openingstijden? Onze winkel is wel zeven dagen per week geopend! Kom langs bij Garden Center Wemmel nabij Schaarbeek voor de mooiste tuinplanten en het beste verzorgingsadvies!