• Ruim Assortiment
 • Service en kwaliteit zijn onze troeven
 • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Een prachtig gazon met de robotmaaiers van Gardena

Een prachtig gazon met de robotmaaiers van Gardena

Het onderhouden van een gazon is geen eenvoudige taak en het kan nog moeilijker zijn als u een groot gazon heeft. Het gebruik van een traditionele grasmaaier kan veel tijd en energie kosten. Het kan zelfs schade aanrichten aan uw gazon als u niet oplet. Robotmaaiers zijn de ideale oplossing voor dit probleem en Gardena is een toonaangevend merk dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige robotmaaiers. In ons tuincentrum in Wemmel hebben wij een brede waaier aan robotmaaiers van Gardena. Plan uw bezoek en bekijk deze innovatieve en doorzame robotmaaiers. 

Hoe werkt een Gardena robotmaaier?

Voordat we ons verdiepen in de voordelen van robotmaaiers van Gardena, is het belangrijk om te weten wat een robotmaaier is en hoe het werkt. Een robotmaaier is een machine die uw gazon automatisch maait zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen. De maaier werkt op basis van vooraf geprogrammeerde instellingen en sensoren die de machine helpen om de contouren van uw gazon te volgen en obstakels te vermijden. U moet een grensdraad rondom uw gazon leggen om het gebied af te bakenen waarin de robotmaaier moet werken. U kunt ook programmeerbare instellingen gebruiken om uw robotmaaier zo in te stellen dat het werkt op de tijden en dagen die u wilt.

 

Gardena robotmaaier
 

Voordelen van robotmaaiers van Gardena

 • Bespaart tijd en energie
  Een van de belangrijkste voordelen van robotmaaiers van Gardena is dat het u tijd en energie bespaart. In plaats van elke week uw gazon handmatig te maaien, kunt u uw robotmaaier eenvoudigweg instellen en vergeten. Het zal automatisch uw gazon maaien op het tijdstip dat u hebt geprogrammeerd.
 • Milieuvriendelijk
  Robotmaaiers van Gardena zijn milieuvriendelijker dan traditionele grasmaaiers omdat ze op batterijen werken in plaats van op gas of olie. Dit betekent dat er geen uitstoot van schadelijke stoffen is die schadelijke chemicaliën kan achterlaten op uw groene grasmatje. 
 • Geen schade aan uw gazon
  Traditionele grasmaaiers kunnen schade toebrengen aan uw grastapijt als u niet oppast. Dit is niet het geval met robotmaaiers van Gardena omdat ze zijn ontworpen om uw gazon gelijkmatig te maaien zonder het te beschadigen.
 • Veiligheidskenmerken
  Robotmaaiers van Gardena hebben verschillende veiligheidskenmerken, zoals sensoren die voorkomen dat de machine over obstakels rijdt en een mechanisme dat de messen automatisch uitschakelt als de machine wordt opgetild. Dit vermindert het risico op ongelukken en blessures.
 • Geavanceerde functies
  Robotmaaiers van Gardena hebben geavanceerde functies zoals GPS-navigatie, weersensoren en mobiele apps die u kunt gebruiken om uw machine op afstand te bedienen en te monitoren. Dit biedt u meer controle en gemak bij het onderhoud van uw gazon.

Gardena garage

Welke Gardena robotmaaier is geschikt voor u?

Gardena biedt een breed scala aan robotmaaiers voor verschillende gazongroottes en budgetten. Hier zijn enkele van de populairste modellen:

 • Gardena Sileno City 250:
  De Sileno City 250 is perfect voor kleine gazons tot 250 vierkante meter. Het is compact en gemakkelijk te gebruiken, en het heeft een batterijduur van maximaal 65 minuten. Het heeft ook een regensensor die de machine automatisch uitschakelt als het begint te regenen.
 • Gardena Sileno City 500
  De Sileno City 500 is geschikt voor gazons tot 500 vierkante meter. Het heeft een batterijduur van maximaal 65 minuten en kan hellingen tot 25% aan. Het heeft ook een regensensor en kan worden bediend met een mobiele app.
 • Gardena Sileno Life 750
  De Sileno Life 750 is geschikt voor gazons tot 750 vierkante meter. Het heeft een batterijduur van maximaal 150 minuten en kan hellingen tot 30% aan. Het heeft ook GPS-navigatie en kan worden bediend met een mobiele app.
 • Gardena Sileno City 1000
  De Sileno City 1000 is geschikt voor gazons tot 1000 vierkante meter. Het heeft een batterijduur van maximaal 65 minuten en kan hellingen tot 35% aan. Het heeft ook een regensensor en kan worden bediend met een mobiele app.
 • Gardena Sileno Life 1250
  De Sileno Life 1250 is geschikt voor gazons tot 1250 vierkante meter. Het heeft een batterijduur van maximaal 150 minuten en kan hellingen tot 35% aan. Het heeft ook GPS-navigatie en kan worden bediend met een mobiele app.

Gardena robotmaaier

Robotmaaier aanbieding 2023

Goed nieuws! In de periode t/m 31 juli 2023 krijg je bij aankoop van een robotmaaier een GRATIS GARAGE cadeau! In ons tuincentrum of in onze webshop kun je de gewenste robotmaaier gemakkelijk bestellen. Daarna kan je bij Gardena je bon of factuur uploaden en de gratis garage ontvangen. Lees meer >

Hoe onderhoudt u uw Gardena robotmaaier?

Het onderhouden van uw Gardena robotmaaier is eenvoudig en vereist weinig inspanning. U moet regelmatig de messen van de machine controleren en indien nodig vervangen. U moet ook de machine regelmatig schoonmaken en eventuele vuil en grasresten verwijderen. U kunt ook uw robotmaaier updaten met de nieuwste software om ervoor te zorgen dat het optimaal blijft werken.

Waar Gardena Robotmaaier kopen? 

Robotmaaiers van Gardena zijn de perfecte oplossing voor het onderhouden van uw gazon. Ze zijn milieuvriendelijk, besparen tijd en energie, en bieden geavanceerde functies die het onderhoud van uw gazon gemakkelijker maken. Of u nu een klein of groot gazon heeft, er is een Gardena robotmaaier die bij uw behoeften past. Het is belangrijk om de juiste maat en functies te kiezen voor uw gazon, zodat u optimaal kunt profiteren van uw robotmaaier. Met de robotmaaier van Gardena zal het gras altijd groener zijn aan uw kant. 

Wij bieden met trots de Gardena robotmaaiers aan in ons tuincentrum in Wemmel. Kom een kijkje nemen en laat u informeren door onze behulpzame medewerkers. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en geven u tips en tricks om de robotmaaier zo optimaal mogelijk te gebruiken. Heeft u toch liever een klassieke grasmaaier of heeft u ander tuingereedschap nodig? Geen paniek! Natuurlijk hebben wij ook een ruim assortiment aan tuingereedschap. Waar wacht u nog op? 

 

Openingsuren