• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Tuingereedschap

Een goede tuin behoeft onderhoud, afhankelijk van hoe groot uw buitenruimte is en hoeveel plezier u hieraan beleefd heeft u verschillende soorten tuingereedschap nodig.

Voor de potplanten op uw balkon of patio komt u al een heel eind met een paar degelijk tuinhandschoenen en een klein tuinschepje. Heeft u een tuin met een gazon dan komt een grasmaaier of grasmaairobot goed van pas. Ook voor het snoeien van bomen, struiken en alles wat u nodig heeft voor uw moestuin bent u bij Garden Center Wemmel aan het juiste adres. Bezoek ons tuincentrum aan de Zijp 23 en we voorzien u graag van persoonlijk advies over het onderhoud van uw tuin en welk tuingereedschap daarbij belangrijk is.

Filter op: Verberg filter
€   - 
Wis selectie
1 - 48 van 271 producten
Vergelijk (0)

Gardena Cashback actie op snoeigereedschap

Deze actie is geldig t/m 30 april 2023. Klik op de afbeelding voor uitleg over de actie hoe je na aankoop van het snoeigereedschap 20% CashBack kunt ontvangen. Tel uit je winst! 

GRATIS Garage bij aankoop van een robotmaaier

Deze actie is geldig t/m 31 juli 2023. Klik op de afbeelding voor uitleg van de actie en hoe je de gratis robotgarage ontvangt. Profiteer nu! 


Meer over ons assortiment tuingereedschap

Als tuinliefhebber weet u dat het onderhouden van een tuin veel werk kan zijn. Het juiste tuingereedschap kan het werk echter een stuk gemakkelijker maken. Er zijn verschillende soorten tuingereedschap waaronder basisgereedschap als: 

  • harken en bezems
  • snoeigereedschap
  • hogedrukreinigers
  • robotmaaiers 
  • wandslangenboxenBasisgereedschap: handige harken en bezige bezems

Om te beginnen hebben we het over het basisgereedschap dat u nodig heeft voor het onderhoud van uw tuin. Harken en bezems zijn onmisbaar als u uw tuin netjes wilt houden. Met een hark kunt u bijvoorbeeld het gazon egaliseren en bladeren en takjes bijeenharken. Bezems zijn handig voor het vegen van stoepen en terrassen.


Bezems en harken


Het beste snoeigereedschap voor een perfect onderhouden tuin

Naast het basisgereedschap heeft u ook snoeigereedschap nodig. Denk hierbij aan: 

  • snoeischaar,
  • takkenschaar 
  • heggenschaar.

Met een snoeischaar kunt u bijvoorbeeld takjes en kleine takken afknippen. Een takkenschaar is geschikt voor dikkere takken, terwijl een heggenschaar ideaal is voor het snoeien van hagen.

Zeg vaarwel tegen groene aanslag: De Hulk onder de hogedrukreinigers

Als u een terras of oprit hebt, kan het zijn dat er na verloop van tijd groene aanslag ontstaat. Een hogedrukreiniger is dé oplossing. Hiermee kunt u eenvoudig de groene aanslag verwijderen en uw terras of oprit er weer als nieuw uit laten zien.

 

Gardena hogedrukreiniger

 

De luie tuinier's beste vriend; meet de robotmaaier

Het maaien van het gazon is misschien wel het meest tijdrovende klusje in de tuin. Gelukkig is daar de robotmaaier. Met deze handige gadget hoeft u niet meer zelf het gras te maaien maar doet de robotmaaier het werk voor u. Geniet van een lekker theetje of een exotische cocktail op het terras terwijl de robotmaaier zijn werk doet. Geweldig toch? Spreekt deze robotmaaier u wel aan en wilt u graag meer weten? Lees dan zeker onze blog: Een prachtig gazon met de robotmaaiers van Gardena hier worden de verschillende types belicht en wordt er dieper ingegaan op de werking van deze futuristische must have tuinier gadgets. 

 

Gardena robotmaaier

 

Wandslangenboxen voor bewateren van uw tuin

Tot slot hebben we nog de wandslangenboxen. Deze handige kastjes zijn ideaal voor het bewaren van uw tuinslang en zorgen ervoor dat de slang niet in de knoop raakt. Afgelopen met sjouwen van een zware tuinslang in uw tuin! De wandslangenbox doet dit zware werk voor u.   

Tuingereedschap kopen in Wemmel

Al het benodigde tuingereedschap bieden wij aan in ons tuincentrum in Wemmel. Ons tuincentrum is de one stop shop voor al dit must have tuingereedschap. Wij hebben een ruim assortiment met hoogwaardige merken zoals Gardena bijvoorbeeld. Gardena produceert innovatieve en duurzame producten. Deze zijn niet alleen gebruiksvriendelijk en energiezuinig, maar ook nog eens milieuvriendelijk.


Wilt u weten welk tuingereedschap het beste bij uw tuin past? Spring binnen in ons tuincentrum! Ons team staat u graag bij in het maken van de keuze op maat en geven u graag handige tips en adviezen. Laat er geen gras over groeien!