• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Bloemenwinkel in Brussel

Bent u op zoek naar een mooi boeket of sierlijke snijbloemen? Dan zit u aan het juiste adres bij Garden Center Wemmel! Vanuit Brussel kunt u hier gemakkelijk komen kijken in de winkel. Garden Center Wemmel biedt u verschillende soorten bloemwerken aan, recht vanuit ons assortiment of samengesteld op maat: boeketten, bloemstukken, vazen, bloempotten, snijbloemen, rouwstukken, rouwbloemen, rouwkransen, bruidsboeketten, droogboemen en veldboeketten. Kom voor het hele assortiment langs in de winkel! Hier gaan wij graag een gesprek met u aan over het samenstellen van het bloemwerk dat aan al uw wensen voldoet.

Bloemenwinkel in de buurt van Brussel

Rouwbloemen en bruidsbloemen in de buurt van Brussel kopen

Bij Garden Center Wemmel vindt u bloemwerken voor alle soorten gelegenheden. Wanneer een dierbare overlijdt is het belangrijk deze een eerbiedig en bijzonder afscheid te geven. Hierbij zijn verschillende rouwkransen en rouwboeketten onmisbaar. Gelukkig kunt u deze in alle soorten en maten vinden bij Garden Center Wemmel, en kunt u naast ons gebruikelijke assortiment ook kiezen voor maatwerk. Zo weet u zeker dat de rouwbloemen aan uw wensen en die van uw dierbare voldoen, zodat die verzekerd is van een mooi laatste eerbetoon. Ook condoleanceboeketten zijn hier verkrijgbaar.

Ook allerlei soorten bloemdecoraties, bruidsboeketten en corsages voor bruiloften zijn te vinden bij dit tuincentrum nabij Brussel. Kies bijvoorbeeld een prachtig bruidsboeket uit het assortiment of laat er één op maat maken. Versier stoelen, tafels en bogen tot slot met onze mooie bloemen, voor de bruiloft van uw dromen.

Mooie accesoires kopen in de bloemenwinkel dicht bij Brussel

Een mooi boeket zet u natuurlijk in een mooie vaas die niet alleen stevig en van goede kwaliteit is, maar ook nog eens goed bij uw interieur past. Waar vindt u eigenlijk de perfecte vaas als u in Brussel woont? Bij Garden Center Wemmel natuurlijk! Niet alleen kunt u hier een groot aantal mooie vazen vinden als geschenk of voor uzelf, ook kunt u langskomen bij de potterie voor allerlei leuke bloempotten die geschikt zijn voor in huis en buiten in de tuin. Koop hier dus een prachtig boeket of gewoon een aantal mooie snijbloemen, en zet deze bij thuiskomst meteen in een vaas die aan al uw wensen voldoet.

Kom langs bij de bloemenwinkel vanuit Brussel

Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment snijbloemen, boeketten, rouwstukken en vazen? Kom dan zeker eens langs bij Garden Center Wemmel! Dit tuincentrum is zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit Brussel en biedt u de mooiste bloemen aan. Ook kunt u hier genieten van een prachtig boeket uit de bloemenautomaat, een heerlijke kop koffie van de koffiemachine of wellicht van ons zeer grote aanbod van de zeldzaamste en mooiste kamerplanten. Dit tuincentrum is bovendien zeer rolstoeltoegankelijk. Garden Center Wemmel is 7 dagen per week geopend! Kom langs bij Garden Center Wemmel en geniet!

Plan uw route