• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Woonwinkel nabij Opwijk

Woonaccessoires en decoratie zijn een essentieel onderdeel van het inrichten van uw huis. Het is namelijk van groot belang dat u zich comfortabel en veilig voelt op de plek waar u woont. Ook is het belangrijk dat uw woonaccessoires goed passen bij uw interieur en voldoen aan uw wensen. Waar haalt u dus de beste woonaccessoires vandaan? Bij Garden Center Wemmel natuurlijk! Hier vindt u een zeer uitgebreid aanbod van allerlei verschillende soorten woondecoratie in de buurt van Opwijk. Bij Garden Center Wemmel vindt u onder andere: Sfeerartikelen, cadeaus, potten, vazen, manden, fotolijstjes, kussens, plaids, kaarsen, spiegels, beelden, geurartikelen en kunstbloemen. 

Plan uw route

Zoals u wel ziet zijn de mogelijkheden bij Garden Center Wemmel eindeloos. Bent u benieuwd geworden naar het grote assortiment woonaccessoires in deze woonwinkel? Kom dan zeker eens langs! Onze medewerkers helpen u bij het beantwoorden van al uw vragen over onze producten.

Wat past bij uw interieur? Handige tips voor Opwijk

In elk huis vindt u verschillende meubels en verschillende woondecoraties. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want in elk huis woont iemand anders, en iedereen heeft behoefte aan een andere omgeving. Vindt u het ook zo lastig om mooie woonaccessoires te vinden voor in uw woning? Dan helpt Garden Center Wemmel u graag! In onze woonwinkel vindt u accessoires voor elk interieur. Weet je nog niet welke decoraties het beste bij uw inrichting zouden passen? Maak dan gebruik van deze handige tips!

Industrieel interieur

Industriële interieurs worden gekenmerkt door het veelvuldig gebruik van allerlei soorten tinten grijs en bruin. Deze kleuren komen natuurlijk vooral van beton, metaal, baksteen en hout. Ook zwart ziet u in een industrieel interieur vaak terug. Heeft uw woning een industrieel interieur en bent u op zoek naar mooie bijpassende decoraties? Kies bijvoorbeeld voor een bijzettafel, gemaakt van aluminium en hout. Een klassieke deurmat past goed in het kleurenthema, en een metalen kapstok aan de muur draagt vast en zeker bij aan de ruwe uitstraling. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Modern interieur

Een modern interieur is meestal elegant, strak en minimalistisch. Kleuren die vaak terugkomen in een modern interieur zijn natuurlijk veel wit, maar ook beige, grijs en zwart. Zeker door het minimalisme kan het vinden van de juiste woonaccessoires lastig zijn. Toch is er bij Garden Center Wemmel voor ieder wat wils. Mooie, zachte kussens voor op de bank in neutrale kleuren? Grote, spiegels met een éénvoudige lijst? Zelfs vazen en fotolijstjes zijn goed te verwerken in een modern interieur, dankzij het grote assortiment van de woonwinkel nabij Opwijk.

Eigentijds interieur

Een eigentijds interieur heeft als belangrijk voordeel dat het gemakkelijk aan te passen is aan al uw wensen. Zet een eigentijds interieur dus met gemak naar eigen hand door er een verzameling mooie woonaccessoires aan toe te voegen. Kaarsen en potten zijn bij Garden Center Wemmel bijvoorbeeld verkrijgbaar in alle soorten en maten, en vaak passen ze perfect bij een eigentijds interieur. Geurstokjes zullen bovendien niet alleen leuk staan, maar ook een heerlijke geur achter laten die uw prachtige woning nog meer karakter geeft.

Kom langs bij de woonwinkel in de buurt van Opwijk

Het is al jaren duidelijk; leuke woonaccessoires voor iedere woonstijl vindt u in de woonwinkel van Garden Center Wemmel. Wat u ook zoekt- van beeldjes tot foambloemen- u vindt het hier. Geniet bij een bezoek aan Garden Center Wemmel bovendien van de prachtige kamerplanten in ons assortiment, evenals een handige bloemenautomaat, de koffiemachine en gratis en persoonlijk advies over het hele assortiment. Garden Center Wemmel heeft ruime openingstijden; de winkel is namelijk zeven dagen in de week geopend! Kom dus langs bij Garden Center Wemmel!

Plan uw route