• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Bloemen bestellen in Aalst

Wil je bloemen bestellen of bezorgen in Aalst? Bezoek dan ons tuincentrum in Wemmel, nabij Brussel, of webshop. We hebben vele soorten bloemen en boektten beschikbaar, afhankelijk van het seizoen.

Er zijn een aantal soorten boeketten die je kant & klaar kunt bestellen of die we op maat kunnen arrangeren voor je:

  1. Armboeket: Een armboeket is een boeket dat je vasthoudt met je arm. Het is meestal kleiner dan een normaal boeket en bestaat vaak uit één soort bloem of een selectie van verschillende bloemen.

  2. Schouderboeket: Een schouderboeket is een boeket dat op de schouder wordt gedragen. Het is vaak groter dan een armboeket en kan bestaan uit een selectie van verschillende bloemen.

  3. Corsage: Een corsage is een kleine bloem of plant die aan een kledingstuk wordt bevestigd. Ze worden vaak gedragen door vrouwen op formele gelegenheden of bij speciale gelegenheden zoals bruiloften.

  4. Bruidsboeket: Een bruidsboeket is een boeket dat wordt gedragen door de bruid tijdens de bruiloft. Het kan bestaan uit een selectie van verschillende bloemen en planten en is meestal groter dan een normaal boeket.

  5. Rouwboeket: Een rouwboeket is een boeket dat wordt gebruikt om iemand te herdenken die is overleden. Het kan bestaan uit een selectie van verschillende bloemen en planten en wordt vaak gebruikt als een manier om emoties uit te drukken.

  6. Tafelboeket: Een tafelboeket is een boeket dat op een tafel wordt gezet als decoratie. Het kan bestaan uit een selectie van verschillende bloemen en planten en is meestal kleiner dan een normaal boeket.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele soorten boeketten die er bestaan. Er zijn nog veel meer soorten boeketten, afhankelijk van de bloemen en planten die je kiest en hoe je ze arrangeert. Bezoek onze webshop, neem contact of bezoek ons tuincentrum nabij Aalst voor advies.

Bloemen

Allerheiligen in Aalst

Allerheiligen is een katholiek feest dat wordt gevierd op 1 november. Het feest staat in het teken van de heiligen, de heiligen van de katholieke kerk. Op Allerheiligen worden de overledenen herdacht en worden er bloemen en kaarsen op de graven gelegd.

In ons tuincentrum kun je natuurlijk terecht voor jouw boeket voor Allerheiligen en we hebben ook kaarsen en kandelaars. Naast Allerheiligen hebben we op andere feestdagen bijzondere boektten beschikbaar in onze bloemenwinkel in Wemmel, nabij Aalst. Denk daarbij aan Valentijnsdag, Moederdag en Kerst.

Plan route