• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Kerstboom eruit, Kamerplant erin

Kerstboom eruit, Kamerplant erin

Na de feestdagen is het tijd om de kerstboom weer op te ruimen. Of je nu een kunst kerstboom hebt of een echte kerstboom aan de straat zet. Wat blijft is een kale plek waar de boom de afgelopen tijd heeft gestaan. Daarbij is de winter net begonnen. Dus het duurt ook nog wel even tot er weer fleurige bloemen groeien in de tuin. Wat kun je doen om de kale plek binnen weer op te vullen en te zorgen voor een beetje kleur in deze donkere dagen? Juist, haal een leuke kamerplant in huis!

Vervang je kerstboom voor een mooie kamerplant!

Nadat alle kerstversiering weer is opgeborgen en  misschien de meeste kerstverlichting weer is opgerold. Is het tijd om te zorgen dat er iets anders fleurigs in huis staat. Januari is de ideale tijd om op zoek te gaan naar een fraaie kamerplant. Niet alleen is groen mooi in je huis, het is ook nog eens goed voor ieders gezondheid om een paar kamerplanten binnen te hebben! De Monstera is een bekende en zeer populaire kamerplant, die in elke stijl interieur past. Maar ook van de Alocasia familie zijn veel verschillende soorten, waarbij er voor iedereen wel een passend model tussen zit. Zeer gewild is de bijzonder elegante Alocasia Zebrina, met zijn gestreepte takken is dit een echte eyecatcher!

Mooie groene eyecatchers voor in je interieur

Wil je de winterse gezelligheid nog een beetje vasthouden in je interieur, kies dan voor een wat robustere kamerplant met bijvoorbeeld velvet balderen. De zijde zachte bladeren en diepe kleur zorgen voor een luxe uitstraling. De Alocasia Black Velvet en het nieuwste lid van de Alocasia familie: De Alocasia Chienlii,ook wel de Antoro Velvet genoend zijn perfect geschikt als groen interieur accessoire! 

Zoek een bijpassende bloempot voor je nieuwe kamerplant

Zoek een stijlvolle pot om je nieuwe kamerplant in te showen! Er is een keur aan keuze, zo zijn de potten van de merken Capi en Elho niet alleen in veel kleuren en modellen verkrijgbaar maar zijn ze ook nog eens erg duurzaam! De potten zijn gemaakt van gerecycled materiaal en hebben handige extra's als watermeters en bijpassende binnen potten.

Kom naar Garden Center Wemmel voor een uitgebreid assortiment kamerplanten

Bij Garden Center Wemmel hebben we een echte passie voor bijzondere kamerplanten en dat is te zien! We hebben een uitgebreid assortiment met evergreens maar zeker ook de laatste trends op het gebied van kamer planten! Ben je klaar om afstand te doen van je kerstboom? Lees dan ook onze tips over het recyclen van je echte kerstboom! We zien je graag terug op onze kamerplanten afdeling in de webshop of in ons tuincentrum in Wemmel, waar we je graag verder helpen om de perfecte kamerplant te vinden!