• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

De vijf mooiste bloemen voor het perfecte herfstboeket

De vijf mooiste bloemen voor het perfecte herfstboeket

De herfst staat alweer voor de deur, en al kijk je misschien niet uit naar grijze luchten en gure wind.Gelukkig brengt de herfst ook mooie dingen zoals bladeren die langzaam verkleuren van groen naar prachtige oranje, rode en gele tinten. Het maken van een herfstboeket is een van de beste manieren om deze prachtige tinten in huis te halen. Dit is een gemakkelijk, voordelig en snel te maken arrangement.Hier lees je wat je moet uitzoeken om het perfecte herfstboeket te maken.

Geen betere  manier hiervoor dan het samenstellen van een herfstboeket. Gemakkelijk zelf te maken, budget proof en zodra de herfst voorbij is vervang je het herfstboeket voor een winters exemplaar. Wij vertellen je graag welke bloemen je het best kunt scoren voor het perfecte herfstboeket.

1.Callicarpa

Dit prachtige knal paarse bloemetje staat voor de voorbije zomer! Met zijn vrolijke kleur steekt het mooi af tegen de overwegend rood en oranje tinten die zo kenmerkend zijn voor de herfstkleuren in een najaarsboeket.

 

2.Euphorbia

De Euphorbia is een prachtige tak waarop kleine bloemetjes vrolijk alle kanten op springen. Van deze bloem bestaan er wel 2300 soorten! Safe to say dat je uit veel verschillende kleuren kiezen: rood, geel, oranje en wit. Dit zorgt voor een vrolijk en stijlvol contrast in je herfstboeket.

3.Physalis

De Physalis staat ook wel bekend als de lampionplant. De vrucht van de bloem is namelijk omhuld met oranje lampion-vormige blaadjes. Al eeuwen geleden werden deze bloemen in China in huis geplant. Ze geloofden toen dat de lampionnetjes de geesten op sloten en hen zouden beschermen. De Physalis Blijven lang goed en zijn makkelijk te drogen.

 

4.Scabiosa

De Scabiosa is een romantische bloem en geeft je boeket een zachte uitstraling. Deze veldbloem heeft lange stelen en frivole bloemblaadjes. Je kunt kiezen uit de kleuren wit, geel, rood, blauw en licht- tot diep paarse kleuren.

5.Rozenbottels

Nadat een rozenstruik gebloeid heeft, komen deze vruchten tevoorschijn. Ze zien er stoer uit en mogen eigenlijk niet ontbreken in een herfstboeket. Wist je dat ze symbool staan voor het wachten op de ware. Dus ben je single? Of ken jij een hoop singles? Schaf dan snel een flinke bos aan. Uiteraard maken rozenbottels ook je boeket compleet als je al gelukkig bent in de liefde!

 

De mooiste bloemen voor een herfstboeket vind je bij Garden Center Wemmel 

Zin gekregen om zelf een uniek herfstboeket samen te stellen? Kom naar Garden Center Wemmel waar onze medewerkers je graag adviseren over hoe je jouw boeket tot een ware eyecatcher maakt. Wel zin gekregen in een uitbundig boeket op tafel maar niet om het zelf samen te stellen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zoek een boeket uit dat we vers hebben klaar staan of laat een van onze medewerkers het boeket ter plekke voor je samen stellen, na openingsuren een stralend boeket nodig? Maak dan gebruik van onze bloemenautomaat!