• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Vaderdag

Vaderdag

Zondag 19 juni is het weer zover: Vaderdag. Op deze dag zetten we alle vaders en iedereen die als een papa is, weer in het zonnetje! Heb je al een origineel Vaderdag Cadeau in huis? Voor je het weet, is het zover. Bij Garden center Wemmel geven we je graag inspiratie op het gebied van cadeaus voor de liefste man van de wereld. Wij hebben voor alle soorten vaders een passend cadeau. Kom langs in Wemmel en doe inspiratie op. Check onze openingstijden op de contactpagina.

Voor de papa's die barbecueliefhebber zijn

Voor de vaders die gek zijn op lekker grillen, de geur van gebraden vlees en de gezelligheid van samen buiten eten hebben wij stoere Weber barbecue cadeaus! Ons tuincentrum is meer dan alleen planten voor binnen en buiten. Wij zijn niet voor niets  Weber World expereince dealer. Op onze barbecue afdeling vindt je alles voor de perfecte barbecue met vrienden of familie. Houdt je papa van barbecueën? Wij hebben leuke Vaderdagcadeaus voor de grillmaster. Wat dacht je van een mooie Weber barbecue, handige accessoires of misschien wel een BBQ workshop?

Bekijk barbecues

 

 

Voor de papa's die van kamerplanten houden

Naast barbecues ligt onze passie bij bijzondere kamerplanten. Vaderdag is een mooie gelegenheid om de meest bijzondere papa een prachtige groene kamerplant cadeau te doen! Bekijk ons aanbod Monstera's, Allocasia's en andere tropische planten in onze webshop of kom langs in Garden Center Wemmel voor persoonlijk advies,.

Vaderdagcadeaus bij Garden center Wemmel

Bij Garden center Wemmel hebben we voor iedere vader een speciaal cadeautje. De groene liefhebbers zijn natuurlijk helemaal op hun plek bij ons tuincentrum. Breng een bezoek aan ons tuincentrum in Wemmel voor bijvoorbeeld mooie tuinplanten, kamerplanten en klimplanten en nog veel meer. Ook voor leuke interieur-sfeermakers bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom in ons Garden Center en in onze webshop!