• Ruim Assortiment
  • Service en kwaliteit zijn onze troeven
  • Met de grootste zorg en bekwaamheid

Internationale secretaressedag

Internationale secretaressedag

Iedere derde donderdag van april is het weer zover: Secretaressedag! Laat op Internationale Secretaressedag uw waardering blijken voor het werk van uw secretaresse, personal assistant of receptioniste door hen een mooi boeket te schenken. Bestel één of meerdere boeketten om hun loyaliteit, verdiensten en bijdrage aan het succes van uw bedrijf te belonen!

Hoe is secretaressedag eigenlijk ontstaan?

Secretaressedag is een dag die van 1989-1992 in Amerika werd geïntroduceerd voordat hij naar Europa werd gebracht door het Nederlandse tijdschrift Management Support Magazine, dat hem omdoopte tot "Secretaressedag". Het idee achter dit jaarlijkse evenement is: Secretarieel ondersteunend personeel of assistenten in het zonnetje zetten en stilstaan bij hoeveel waarde zij toevoegen aan het bedrijf!

Bestel een toepasselijk boeket bloemen voor Internationale secretaressedag bij Garden Center Wemmel

Bestel een mooi boeket voor uw secretaresse of secretaresses op Nationale Secretaressedag bij Garden Center Wemmel.Bezoek ons tuincentrum en stel zelf uw bloemen samen, of neem telefonisch contact met ons op om een bestelling te plaatsen! Lukt het u niet om tijdens onze openingstijden langs te komen? Geen zorgen, U kunt 24/7 verschillende verse boeketten uit onze bloemenautomaat halen!